Slim adverteren voor een groot publiek

Greenledwalls maakt een einde aan vluchtige snelwegadvertenties. Flexibel, toekomstbestendig en financieel aantrekkelijk voor elke ondernemer.

Adverteren op een digitale reclamemast

Een groot bereik voor iedereen

Adverteren via Greenledwalls is zo gebeurd! Volg deze drie eenvoudige stappen om ook mee te doen met de nieuwe manier van adverteren.

JW Leugs

Vormgeving Greenledwalls

Architectonische vormgeving: Jan Willem Leugs

In november 2016 kreeg ik de opdracht een ontwerp te maken voor het bijzondere project van Greenledwalls. Uitgangspunt was een grote reclame billboard met 2 grote LEDschermen die gevoed zullen worden door zonnepanelen. Het duurzame karakter van dit project heb ik in mijn ontwerp naar voren laten komen. In artistieke zin heb ik gekozen voor een Voronoi-structuur. Voronoi is een wiskundige weergave van celstructuren zoals je die ook in de natuur ziet. De Voronoi geeft een mooie verbinding tussen de high tech van de LEDschermen en het respect voor natuur en milieu. Ik heb de constructie ook als een kiemplant laten oprijzen. In duurzame zin is het ook van belang te kiezen voor duurzame materialen. Cortenstaal is hier dan de logische keuze omdat het materiaal de krachten aan kan die op de constructie staan en praktisch onderhouds-vrij is. Door de roestlaag wordt het staal aan de binnenkant van het Corten beschermd en heeft dus geen chemische coatings als bescherming nodig.

Ik wens Greenledwalls veel succes met hun unieke concept van slimme, groene snelwegreclame!

JW Leugs

Is uw interesse gewekt? Neem contact met ons op!

Ook op zoek naar een slimme, groene en opvallende oplossing? Kies voor de eerste duurzame digitale reclamemast van Nederland. Vraag naar de mogelijkheden, of plan een afspraak.